top of page

VESTERHOLDET

Vesterholdet er et udtaget gymnastikhold for tidligere elever på Vesterlund Efterskole. 

DSCF3294_edited.jpg

BAG OM VESTERHOLDET 

Holdet består af gymnaster, der brænder for gymnastikken og for at videreudvikle og dygtiggøre sig i et spændende og fedt fællesskab, hvor tidligere Vesterlund elever mødes på tværs af årgange. 

Som gymnast på Vesterholdet er du forpligtet til at være en god ambassadør for Vesterlund Efterskole, samt værne omkring skolens værdier, hvor det forpligtende fællesskab står skarpt. 

Vi forventer, at du prioriterer træninger og opvisninger med Vesterholdet højt. 

For at gå på holdet, forventes det at du dyrker gymnastik ved siden af, enten på et foreningshold eller et konkurrencehold i hverdagen. 

Som gymnast på Vesterholdet er der en egen betaling, hvilket inkluderer dragter, træningsweekender, forplejning og opvisningsturné. 

DSCF3253.jpg
DSCF3272.jpg
DSCF2300.jpg
DSCF2347.jpg

TRÆNINGER OG OPVISNINGER

Holdet har 6 træningsweekender fordelt over efterår og vinter, herefter 10 - 12 opvisninger i foråret. Træningerne foregår på Vesterlund Efterskole, hvor gymnasterne typisk starter fredag ved fælles aftensmad og slutter igen søndag ved middagstid. 

Undervejs i træningsweekenderne rystes gymnasterne sammen socialt og får genskabt det unikke fællesskab som efterskolelivet har givet dem. 

Foruden en masse træninger, opvisninger og oplevelser rundt i Danmark, rejser vi næste sommer tre uger til Brasilien for at inspirere andre til at dyrke gymnastik. Gymnastik kan noget helt specielt, hvor især mødet mellem kulturer og traditioner kan skabe magiske øjeblikke. 

 

 

 

Kontakt Lars Nørregaard for booking af VEsterholdet i forbindelse med opvisninger

info@vesterlund-efterskole.dk

 

MØD INSTRUKTØRERNE

Instruktørerne for VEsterholdet 23/24 er på pigesiden Anna-Line, Marie Sofie og Mathilde.

På drengesiden er det Jens Peter og Mads.

Vi er meget stolte over at disse fem energiske og dygtige instruktører har påtaget sig opgaven omkring at stable og videreudvikle VEsterholdet fremadrettet. 

bottom of page