top of page

RYTMISK GYMNASTIK
PÅ VESTERLUND EFTERSKOLE

Forestil dig at stå i træningshallen. Musikken banker ud gennem højtalerne, du står sammen med veninderne og stemningen i salen er intens. Du sveder, knokler, griner og oplever, at de mange timers træning begynder at give mening. Det er det vi kalder for udvikling og læring i et fedt fællesskab.

Sådan kan du få det, hvis du vælger rytme som linje. 

HVORDAN ER RYTMELINJEN PÅ VESTERLUND?

Hvis du vælger rytmelinjen linje på Vesterlund Efterskole, får du mulighed for at fordybe dig i gymnastikkens mange genrer to gange om ugen. Vi mener, at styrken ved at vælge linjefag er, at du er på det samme hold to gange om ugen, hvilket medfører et trygt læringsfællesskab og et tæt forhold til dine undervisere. 

 

På rytmelinjen arbejder vi med alle gymnastikkens facetter såsom teknik, smidighed, styrke, tyngde, forlængelse, afsæt og kontraster. Alt det, der gør dig til en bedre og mere alsidig gymnast. Vi vil udvikle dine gymnastiske kompetencer!

Vi smiler, griner, sveder og udfordrer hinanden. Her er der også plads til at arbejde med dit individuelle udtryk, når vi sammensætter forskellige genrer i udfordrende koreografier.

På rytmelinjen går vi meget op i, at alting er læring og derfor vil skabe plads til fordybelse, hvor det er menneskeligt at fejle. Du kommer helt sikkert til at prøve kræfter med øvelser og bevægelsesmønstre, som udfordrer dig, men med sammenholdet og det stærke fællesskab kan alt lade sig gøre. 

DSCF2263.jpg

HVEM UNDERVISER PÅ RYTMELINJEN?

På rytmelinjen vil du møde en masse dygtige, engagerede og dedikerede rytmeundervisere. De kommer med en masse erfaring fra foreningshold, udtagede pigehold, rep. hold og DGI Verdensholdet. Vil du udvikle dine rytmiske færdigheder, så har vi samlet et topmotiveret og kompetent team. 

På rytmelinjen vil du møde følgende undervisere: 

  • Matilde Dela Myrup 

  • Mille-Marie Tolstrup

  • Selma Lind Geirsdóttir

bottom of page