top of page

REJSER PÅ
VESTERLUND EFTERSKOLE 

REJSER

SKITUR TIL ØSTRIG

Et af skoleårets højdepunkter er skituren til Østrig. En uge med uforglemmelige oplevelser, fællesskab i et sneklædt landskab, hvor stemningen er euforisk når du sammen med kammeraterne suser ned ad pisterne. 

Er du nybegynder eller mestre du allerede skiløbet til perfektion, så lover vi dig du får en oplevelse for livet. 

Uanset hvilken skiløber du er, så vil vi næsten love dig for, at skituren med Vesterlund, kommer til at står allerklarest i din hukommelse, når du tænker tilbage på dine 10 måneder som efterskolelev. 

I uge 6 rejser vi til Sankt Johann Im Pongau. I Østrig er der skiskole, hvor du er på hold med nogen på dit eget niveau. Du og dine kammerater vil blive undervist af skolens personale. Vi lover dig, at uanset niveau vil du blive udfordret og blive en bedre skiløber. 

Om eftermiddagen er der frihed til at stå på ski eller snowboard sammen med kammeraterne, drikke varm kakao eller nyde en stor portion pomfritter i solen.

Prisen for skituren er inkluderet i de penge, dine forældre betaler for, at du går på efterskolen. Du er meget velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du gerne vil bruge dine egne skistøvler, snowboard eller ski. 

Hvis du ikke har dit eget udstyr, sørger vi for leje af det rigtige udstyr til dig. 

bottom of page