top of page
dans 3.jpg

DANSELINJEN
PÅ VESTERLUND EFTERSKOLE

Dansens verden er uendelig stor og spænder over mange genre! Dansen indeholder fra svedige grooves til yndefuldhed og arbejde med tekniske elementer indenfor dansen. Hiphop, dancehall, moderne, ballet og floorwork er blot nogle af den genre du kommer igennem, når du har dans på Vesterlund Efterskole.

 

Kan du lide at bevæge dig til musik, udfordre dig selv og prøve kræfter med forskellige gerne, så er dans lige noget for dig!

DSCF0527.jpg

HVORDAN ER DANSELINJEN PÅ VESTERLUND?

Dans er et fag fyldt med forskellige genre og ikke mindst - fed musik! Et fag hvor DU bliver udfordret lige præcis hvor du er, og har en masse dansetimer fyldt med sved, grin og læring.

 

Inden for hiphoppens verden vil vi komme ind på alt fra isolationer til forskellige grooves og rytmer, som forbedrer os når vi danser. Inden for den moderne dans vil vi bl.a. arbejde med blødhed, teknik og floorwork. Den store forskellighed der er i mellem de forskellige stilarter, gør at du som danser og bevæger dygtigøres indenfor mange forskellige områder, og dermed udvider dit repetoire. 

 

En stor del af dansetimerne vil du blive udfordret med forskellige koreografier, som udfordrer dig på timing og teknik. 

Vi vil i løbet af timerne arbejde i dybden med en bestemt koreografi, skabe forskellige formationer og opstillinger og til sidst vise det frem. Derfor arbejder vi også med udtryk og det at udtrykke sig selv igennem dansen.

 

SÅ - hvis du er til fede beats, spændende koreografier og dygtiggørelse inden for dansens verden, skal du helt klart vælge dans som linjefag!

MØD UNDERVISERNE PÅ DANSELINJEN

På danselinjen vil du blive undervist af Lærke Tolstrup og Caroline Bang, som begge har bevæget sig inden for dansen og gymnastikkens verden.

 

Lærke elsker at bevæge sig, både indenfor dansens og gymnastikkens verden. Hun elsker at udfordre sine dansere med fede grooves, sammensætninger og spændende koreografier! Lærke har gået på og instrueret et hav af landets forskellige gymnastik- og dansehold. Her kan bl.a. nævnes DGI Verdensholdet, Ollerups Elitehold, SG Elitepiger, Hammerums, Sydøsts og Holstebros Rep.-hold og BCDansekompagni.

 

Caroline er en god blanding af bevægelse, både inden for dansens og gymnastikkens verden! Hun elsker at udfordre sine dansere med koreografier, teknik og forskellige bevægelsesmønstre! Caroline har også været en del af og instrueret flere forskellige hold. Her kan bl.a. nævnes GS Elitepiger, Ollerups Elitehold, Hammerum og Århus Rep.-hold og BCDansekompagni. I træningssalen elsker Caroline at nørde med groves, krop, teknik og ikke mindst at fyre nogle fede trin af og svede!

bottom of page