top of page
DSCF2263.jpg

RYTMISK GYMNASTIK
PÅ VESTERLUND EFTERSKOLE

Forestil dig at stå i træningshallen. Musikken banker ud gennem højtalerne, du står sammen med veninderne og stemningen i salen er intens. Du sveder, knokler, griner og oplever, at de mange timers træning begynder at give mening. Det er det vi kalder for udvikling og læring i et fedt fællesskab.

Sådan kan du få det, hvis du vælger pigerytme som linje. 

DSCF9456.jpg

HVORDAN ER PIGERYTME LINJEN PÅ VESTERLUND?

Hvis du vælger pigerytme linje på Vesterlund Efterskole, får du mulighed for at fordybe dig i gymnastikkens mange genrer to gange om ugen. Vi mener, at styrken ved at vælge linjefag er, at du er på det samme hold to gange om ugen, hvilket medfører et trygt læringsfællesskab og et tæt forhold til dine undervisere. 

 

På pigerytme linjen arbejder vi med alle gymnastikkens facetter såsom teknik, smidighed, styrke, tyngde, forlængelse, afsæt og kontraster. Alt det, der gør dig til en bedre og mere alsidig gymnast. Vi vil udvikle dine gymnastiske kompetencer!

Vi smiler, griner, sveder og udfordrer hinanden. Her er der også plads til at arbejde med dit individuelle udtryk, når vi sammensætter forskellige genrer i udfordrende koreografier.

På pigerytme linjen går vi meget op i, at alting er læring og derfor vil skabe plads til fordybelse, hvor det er menneskeligt at fejle. Du kommer helt sikkert til at prøve kræfter med øvelser og bevægelsesmønstre, som udfordrer dig, men med sammenholdet og det stærke fællesskab kan alt lade sig gøre. 

MØD UNDERVISERNE PÅ PIGERYTME LINJEN

På pigerytme linjen vil du møde Matilde Myrup og Caroline Bang. 

Matilde Myrup har en bred erfaring som underviser indenfor den rytmiske gymnastik, både i DGI og som gymnastiklærer på andre efterskoler. Matilde beskriver sig selv som en gymnastiknørd, der elsker at fordybe sig i grundgymnastikkens elementer og totalbevægelser.

Hun har blandt andet været instruktør på følgende hold: DGI Østjyllands rephold, AGF Elitepiger, AGF MAX og Gjellerup Sdr Elitepiger. Som gymnast har hun været udtaget til DGI’s 12. verdenshold, Ollerups Elitehold, DGI Østjyllands rephold, DGI Vestjylland Holstebroegnens rephold, DGI Nordjyllands rephold m.m.

Caroline Bang har også en bred erfaring som underviser indenfor den rytmiske gymnastik. Caroline beskriver sig selv som en god ”pose blandet slik”, da hun mestrer både dans og gymnastik, hvilket gør hende til en meget alsidig underviser.

Hun har blandt andet været instruktør på følgende hold: Gjellerup Sdr Øvede Piger og Gjellerup Sdr Elitepiger. Som gymnast har hun været udtaget til Ollerups Elitehold, DGI Midtjyllands Hammerum rephold og DGI Østjyllands rephold. Derudover har hun været en del af dansekompagniet BCDansekompagni. Når hun ikke laver gymnastik, men fordyber sig og nørder i dansens verdens slår hun sine folder på dansestudiet, Planum, i Århus.

bottom of page