top of page

SPRINGLINJE
PÅ VESTERLUND EFTERSKOLE

Springlinjen er en linje med fokus på mestring og udvikling. Springlinjen på Vesterlund efterskole er for alle der har lyst til at prøve kræfter med at springe både forlæns og baglæns på bane og springe trampet.

 

Gymnastikken på springlinjen er for alle, uanset niveau er der plads til alle, begyndere som erfarne. Springlinjen har ikke fokus på konkurrence, men opvisning.

HVORDAN ER SPRINGLINJEN PÅ VESTERLUND?

Selvom træningen er planlagt efter at dygtiggøre dig som gymnast, så vil der stadig lægges meget vægt på stemningen på linjen både blandt underviserne og gymnasterne. Vi ønsker at dygtiggøre gymnasterne i ”grunddelen” af gymnastikken for at sikre vi får en masse dygtige gymnaster med videre når vi bygger mere og mere på.

 

Vi giver mulighed for at få samlet op på alle sine huller i teknikken, for at sikre vi laver de bedst mulige gymnaster, med de bedst mulige forudsætninger for at blive den komplette gymnast.
 

Vi tilpasser træningen efter niveauet på holdet og sørger for at alle kan blive udfordret på de specifikke stationer vi laver.

 

Dette hold er for dig som gerne vil lave en masse springgymnastik og dygtiggøre indenfor springgymnastikken forskellige aspekter uden at skulle i konkurrence.

HVEM UNDERVISER PÅ SPRINGLINJEN?

På springlinjen vil du mødes en masse dygtige og engagerede undervisere, som står klar til at udvikle dine springfærdigheder, uanset om du er nybegynder eller har lavet lidt springgymnastik førhen. 

Hvis du vælger spring på Vesterlund Efterskole, vil du opleve, at alle giver den gas uanset niveau, og vi forventer, at du selvfølgelig er en del af det fede miljø, vi står klar til at give den fuld gas sammen med dig. 

På springlinjen vil du møde følgende undervisere: 

  • Alexander Bredvig

  • Esben Dan Pedersen

  • Kasper Elgaard

  • Lars Nørregaard 

  • Mads Hohwü Thomsen

  • Oliver Toft

  • Tobias Skjøtt

bottom of page