top of page
  • Writer's pictureVesterlund Efterskole

Første skoledag

200 spændte, forventningsfulde og glade unge mennesker er netop nu i gang med efterskolelivet i Vesterlund.


Første skoledag på Efterskole er noget ganske særligt. Et skoleår rigtig mange har set frem til.

Søndag d. 8. august blev skolen forvandlet til en banegård. Fra alle hjørner kom piger og drenge samt deres forældre slæbende med bagage og cykler.


Forventningsfulde og klar til efterskolelivet bød forstander Søren Haubjerg elever og forældre velkommen. I åbningstalen fortalte Søren, "at i dag får I alle nye titler: I bliver efterskoleelever og efterskoleforældre". En titel som rigtig mange har set frem til med stor begejstring.

En fortrøstningsfuld stemning spredte sig i idrætshallen, hvor forældre og elever tog ordene til sig. Det summede af glæde for hvad de næste 10 måneder må bringe.

De næste 10 måneder skal elevholdet 21/22 lære hinanden bedre at kende, få store oplevelser sammen og vigtigst af alt, opleve efterskolelivets mange muligheder. Efterskolelivet er noget ganske særligt, og det bliver uden tvivl et skoleår de aldrig vil glemme. "Vi har nu 10 måneder til at blive kloge på hinanden. 10 måneder til at få lukket kufferterne op og se, høre og mærke hvem lige præcis du er!", udtalte Søren i åbningstalen.


Alle ansatte er klar til at give elevholdet 21/22 et uforglemmeligt og mindeværdigt skoleår.658 views

Recent Posts

See All
bottom of page