top of page
DSCF1722.jpg

TEAMGYM LINJE
PÅ VESTERLUND EFTERSKOLE

TeamGym er en super fed holdsport, hvor man på hold fra 6-12 elever træner og arbejder frem mod konkurrence. Alle byder ind, alle hepper på hinanden og alle er en del af en fælles oplevelse. Holdånden kommer i den grad til sin ret.

TeamGym er også her hvor den alsidige gymnast kan udfolde sig i hele tre discipliner. Her skal man både kunne mestre at lave rytmeserie, springe på fiberbane og springe i trampet.

Så du skal både kunne stå på hænder, lave forlæns og baglæns springkombinationer og roterer/skrue i trampet springene.

Kan du lide fællesskab, udfordringer og en masse fed gymnastik er TeamGym det helt rigtige.

L1001890.jpg

HVORDAN ER TEAMGYM-LINJEN PÅ VESTERLUND?

På Vesterlund er der plads til alle der ønsker at prøve kræfter med TeamGym. Vi mestrer at udfordre alle og sørge for alle rykker sig og får det fedt med TeamGym.

Undervisningen bliver efter en opstart delt op, så du som elev træner sammen med dem du er på samme niveau med. Vi bestræber os på at planlægge undervisningen så du som elev går fra hvert modul med smil på læberne, sved på panden og blevet en endnu dygtigere gymnast.

Faciliteterne omkring TeamGym-linjen findes ikke bedre. På Vesterlund findes der to fulde rytmegulve, HGB EuroGym fiberbane, Super Elite EuroGym trampetter, to stk. pegasus og alle de nødvendige måtter mm.

Vælger du TeamGym-linjen bliver du undervist af Danmarks dygtigste instruktører inden for TeamGym. Flere af dem har tilknytning til de danske landshold, så du har alle forudsætninger for at få kyndig vejledning og træning i de bedste træningsfaciliteter.

TeamGym drenge.jpg

KONKURRENCER

Som en del af TeamGym-linjen skal du selvfølgelig med i konkurrence og mærke holdånden og suset i maven, når du står foran dommerne og giver den fuld gas!

Vi deltager både i vores egen VE Cup i efteråret. Og i foråret deltager vi selvfølgelig i Efterskole DM. Denne dag er helt speciel, da 1000 efterskoleelever mødes og brager den af med TeamGym. Der konkurrences både i A-rækker og B-rækker, så der er plads til alle.

Vesterlund har stolte traditioner til Efterskole DM både resultatmæssigt, men også deltagermæssigt. Vesterlund har været med helt fra start, da det første Efterskole DM blev afviklet i 2005. Vesterlund har vane for at deltage med op mod 70-80 elever, hvilket er superfedt.

MØD UNDERVISERNE PÅ TEAMGYM-LINJEN

På TeamGym linjen møder du mange forskellige undervisere. Herunder sætter vi ord på de forskellige undervisere.

Du vil møde Lars Nørregaard, som er den eneste efterskolelærer der har deltaget ved samtlige efterskole DM’er siden 2005. Lars har ydermere bevæget sig i TeamGym sporten siden 1997, hvor han startede med at undervise i Odense. Siden er det blevet til et utal af undervisningstimer i primært Bolbro Gymnasterne og Gjellerup Sdr.

Lars er nuværende ledende landstræner i spring og har dermed det overordnede ansvar for hvor dansk TeamGym skal bevæge sig hen på den springmæssige side. Lars har været landstræner siden 2010 og skal september 2022 fører det danske senior herrer landshold til Europa Mesterskabet i TeamGym i Luxembourg.

bottom of page