top of page
DSCF0732.jpg

SPRINGLINJE
PÅ VESTERLUND EFTERSKOLE

Springlinjen er en linje med fokus på mestring og udvikling. Springlinjen på Vesterlund efterskole er for alle der har lyst til at prøve kræfter med at springe både forlæns og baglæns på bane og springe trampet.

 

Gymnastikken på springlinjen er for alle, uanset niveau er der plads til alle, begyndere som erfarne. Springlinjen har ikke fokus på konkurrence, men opvisning.

Basis spring.jpg

HVORDAN ER SPRINGLINJEN PÅ VESTERLUND?

Selvom træningen er planlagt efter at dygtiggøre dig som gymnast, så vil der stadig lægges meget vægt på stemningen på linjen både blandt underviserne og gymnasterne. Vi ønsker at dygtiggøre gymnasterne i ”grunddelen” af gymnastikken for at sikre vi får en masse dygtige gymnaster med videre når vi bygger mere og mere på.

 

Vi giver mulighed for at få samlet op på alle sine huller i teknikken, for at sikre vi laver de bedst mulige gymnaster, med de bedst mulige forudsætninger for at blive den komplette gymnast.
 

Vi tilpasser træningen efter niveauet på holdet og sørger for at alle kan blive udfordret på de specifikke stationer vi laver.

 

Dette hold er for dig som gerne vil lave en masse springgymnastik og dygtiggøre indenfor springgymnastikken forskellige aspekter uden at skulle i konkurrence.

MØD UNDERVISERNE PÅ SPRINGLINJEN

På Springlinjen kan du møde underviserne Jacob Lund og Søren Budtz som begge er tidligere Verdensholdsgymnaster på hhv. NDPT 11 og NDPT 12, samt været gymnaster på Ollerup Elitehold og div. Rep. Hold.

 

Jacob har 8 års undervisningserfaring fra lokalforeninger, efterskole og højskole. Han vil med sin undervisningserfaring prøve at udfordre dig der hvor du er, på kreative og anderledes måder.

 

Søren har undervist i 5 år, det har både været i lokalforening og efterskole. Søren vil med sin erfaring forsøge at dygtiggøre dig i alle de forskellige aspekter som man kan mestre i gymnastikken.

Jacob og Søren elsker at undervise og nørde i både helt små detaljer, men også bare give den gas og fyre den af med en masse fede spring til fed musik og fed stemning.

bottom of page