REJSER PÅ
VESTERLUND EFTERSKOLE 

 

UDLANDSREJSE

I løbet af dit efterskoleår rejser vi hele skolen til udlandet. En udlandsrejse skaber magiske øjeblikke, hvor vi glemmer hverdagen for en stund, men ser hinanden i en helt anden sammenhæng. 

Du har to valgmuligheder som elev på Vesterlund Efterskole. 

 

Er du til ski eller snowboard, sneklædte bjerge og kaiserwetter, så skal du vælge at rejse til Østrig. 

Er du til kultur, storbyliv og skøn atmosfære skal du vælge at rejse til den italienske kulturby Rom. 

Du kan læse mere om de to udenlandsrejser nedenunder. 

SKITUR TIL ØSTRIG

Et af skoleårets højdepunkter er skituren til Østrig. En uge med uforglemmelige oplevelser, fællesskab i et sneklædt landskab, hvor stemningen er euforisk når du sammen med kammeraterne suser ned ad pisterne. 

Er du nybegynder eller mestre du allerede skiløbet til perfektion, så lover vi dig du får en oplevelse for livet. 

Uanset hvilken skiløber du er, så vil vi næsten love dig for, at skituren med Vesterlund, kommer til at står allerklarest i din hukommelse, når du tænker tilbage på dine 10 måneder som efterskolelev. 

I uge 6 rejser vi til Sankt Johann Im Pongau. I Østrig er der skiskole, hvor du er på hold med nogen på dit eget niveau. Du og dine kammerater vil blive undervist af skolens personale samt underviserer fra den Østrigske Skiskole. Vi lover dig, at uanset niveau vil du blive udfordret og blive en bedre skiløber. 

Om eftermiddagen er der frihed til at stå på ski eller snowboard sammen med kammeraterne, drikke varm kakao eller nyde en stor portion pomfritter i solen.

Prisen for skituren er inkluderet i de penge, dine forældre betaler for, at du går på efterskolen. Du er meget velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du gerne vil bruge dine egne skistøvler, snowboard eller ski. 

Hvis du ikke har dit eget udstyr, sørger vi for leje af det rigtige udstyr til dig. 

Rom 2018 - Tirsdag 024.jpg

KULTURTUR TIL ROM

Et af skoleårets højdepunkter er kulturturen til Rom, som er placeret samtidig med skituren i uge 6. 

Rom er byen, hvor historien stadigvæk er nærværende, og denne unikke stemning møder du ikke i andre byer. En rejse til Rom byder på god mad, samt nogle af de fineste og mest berømte seværdigheder i verden. Afslutningsvis er der tid til at udforske de mange shoppingmuligheder. 

Du vil besøge Peterskirken i Vatikanstaten, opleve Colosseum og se springvandet Fontana De Trevi. 

Sammen med dine kammerater og skolens personale skal du udforske og opleve hvilken fantastisk storby Rom er. 

 

Om eftermiddagen og aften er der mulighed for at opleve Rom på egen hånd, inden du I fællesskab mødes til aftensmad. 

En af de mest spektakulære og oplevelserige begivenheder kan være at overvære en fodboldkamp mellem de rivaliserende klubber Roma og Lazio. Selvom man ikke er fodboldinteresseret, er det spændende at iagttage to fodboldklubber fra samme by. Den spændning og intrige der kan opstår, får enhver til at gispe. 

Prisen for turen til Rom er inkluderet i de penge, dine forældre betaler for, at du kan gå på efterskolen.